30/6/16

Fansites

 Η αγάπη και ο θαυμασμός προς κάτι μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους.
Στη μαγική μας κοινότητα εκτός από τις γιορτές, τις ανοιχτές συζητήσεις και τις μαγικές αφίσες που κρύβουμε στους κοιτώνες μας, δείχνουμε τον θαυμασμό μας μέσω των σελίδων θαυμαστών.
Φαντάζομαι έχεις προσέξει πως βρίσκεσαι ήδη σε μια. Μπορείς επομένως να καταλάβεις την σημαντικότητα που έχει μια τέτοια σελίδα σε αυτήν την μαγική κοινότητα. Δεν είναι τυχαίο που βρίσκεσαι εδώ και διαβάζεις αυτό το άρθρο, κάτι σε παρακίνησε, κάτι σου αρέσει σε αυτό εδώ το μέρος.
Επειδή λοιπόν κάθε μαγική σελίδα μπορεί να διαφέρει στη θεματολογία, στην εμφάνιση και στους τρόπους διαχείρισης της. Έμπειροι και δυνατοί μάγοι με την βοήθεια της μαγείας και των τεχνασμάτων τους κατάφεραν να ανοίξουν και να διαχειρηστούν την δικιά τους σελίδα, χαρίζοντας στην κοινότητα μας δύο επίσημες σελίδες θαυμαστών. Μια σελίδα είναι η "Wizard101 of Greece" και η άλλη είναι "Τα θαύματα της σπείρας".
Η σελίδα θαυμαστών Wizard101 of Greece δημιουργήθηκε και διαχειρίζεται από τον ανώτατο νεκρομάντη "Άρη Ξίφος Δράκοντα". Επισημοποιήθηκε από το συμβούλιο μαγείας στις 17 Σεπτέμβρη του 2014 και περιμένει κάθε μάγο ή μάγισσα που θέλει και ξέρει να διασκεδάζει με διάφορες δραστηριότητες και διαγωνισμούς. Εννοείται λόγο της συχνής ενημέρωσης νέων της κοινότητας μας, κάθε θαυμαστής είναι πάντα ενημερωμένος.
Όσον αφορά "Τα θαύματα της σπείρας" η σελίδα επισημοποιήθηκε στις 31 Αυγούστου του 2014. Την σελίδα την δημιούργησε και την επεξεργάζετε ο ανώτατος πυρομάντης Άντριου Εξουσία Ήλιου. Εκτός από τις ενασχολήσεις με διαγωνισμούς και events, Τα θαύματα της σπείρας έχουν ως δευτερεύον μέριμνα το "θαυματουργό" τους spiral wiki. Ένα μικρό wiki της κοινότητας μας που αξίζει κάθε μάγος και μάγισσα να επισκεφτεί.
Ας μαζέψουμε λοιπόν τα ραβδιά και τις μαγικές μας κάρτες, καιρός να ταξιδέψουμε σε νέες διαστάσεις και μέρη με οδηγό πάντα το θάρρος, τη χαρά και την μαγεία των μαγικών μας σελιδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου