5/7/16

Η γιορτή της ισορροπιστικής σχολής

Όπως κάθε σχολή στο Ράβενγουντ, έτσι και η μαγική σχολή της ισορροπίας έχει την τιμητική της εβδομάδα. Μια εβδομάδα που κάνει κάθε μάγο και μάγισσα της Μαγούπολης να θυμηθεί την σημαντικότητα της εναρμόνισης. Μια ολόκληρη θεωρία που εφαρμόζεται ενστικτωδώς από κάθε ταλαντούχο ισορροπιστή ή πεπειραμένη ισορροπίστρια.
Πολλές φορές στις νεότερες περιπέτειες μας αντιμετωπίσαμε πλάσματα, μάγους και μάγισσες που νόμιζαν ότι θα κατάφερναν να πετύχουν τις φιλοδοξίες τους καταπατώντας τις μαγικές ισορροπιστικές δυνάμεις απλών δρόμων, κόσμων ή και ολόκληρης της σπείρας. Ίσως η μαγική τους δύναμη βάραινε αρκετά τη μεριά τους, κανείς όμως δεν μπορεί να παίξει με τις ζυγαριές. Πάντα η άλλη μεριά θα βρει έναν τρόπο να ισορροπήσει τα πράγματα, από μια μικρή αλλαγή μέχρι και τις πιο αξιοθαύμαστες. Κοίτα τον εαυτό σου, κατάφερες μέσα σε αυτό το πολύ μικρό χρονικό διάστημα όχι μόνο να γίνεις ένας από τους καλύτερους μαθητευόμενους του Ράβενγουντ, αλλά και να  επαναφέρεις την ισορροπία σε πολλούς κόσμους της σπείρας. Αυτό από μόνο του δεν είναι κάτι αξιοθαύμαστο; Δεν είναι τέλειο που τελικά κάθε μάγος ή μάγισσα εμπνέεται και σέβεται κάτι πέραν από μια μονομερή πίστη ή άποψη;
Για αυτούς ακριβώς τους λόγους η σχολή ισορροπίας γιορτάζετε κάθε χρόνο στο Ράβενγουντ από τις 5 έως τις 12 Ιουλίου. Κατά την διάρκεια αυτών των ημερών πολλές αλλαγές παρατηρούνται στη Μαγούπολη, γιαυτό συνετό θα ήταν να είσαι καλά ενημερωμένο ! Ποτέ δεν ξέρεις τι μυστικό μπορεί να κρύβεται τις γιορτινές εκείνες μέρες.
Μην χάνεις λοιπόν καιρό, επέλεξε τη σωστή χρονολογία για να συνεχίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου