8/7/16

Αλλαγές

Το συμβούλιο των μάγων και η υποστηρικτική ομάδα αποφάσισε κατά την διάρκεια της γιορτής να προβεί σε αλλαγές στο κατάστημα κορωνών. Εκτός από αυτές τις αλλαγές σκέφτηκαν να τελέσουν επίσης ένα παλιό τελετουργικό επίκλησης, μήπως και καταφέρουν να φέρουν στη Μαγούπολη κάποιο μαγικό πλάσμα ισορροπίας που θα μας κρατά συντροφιά τις γιορτινές αυτές μέρες.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά και ας δούμε για αρχή τις αλλαγές που έγιναν στο κατάστημα κορωνών:
1) Θα ξεκινήσουμε με το φυλαχτό της ισορροπιστικής δεξιοτεχνίας, ένα φυλαχτό που μπορούν να εξοπλιστούν μάγοι και μάγισσες που δεν ανήκουν στην ισορροπιστική σχολή του Ράβενγουντ, αλλά θέλουν να μάχονται όπως ένας ισορροπιστής. Το μενταγιόν λοιπόν αυτό πριν την έκπτωση κόστιζε 9.950 κορώνες, μετά την έκπτωση η τιμή του έπεσε στις 7.800 κορώνες.
Τι λες; δεν είναι μια τέλεια ευκαιρία να μπερδέψεις τους καθηγητές και τους συμμαθητές σου;!
2) Ίσως η τιμή του μενταγιόν είναι λιγάκι τσουχτερή, υπάρχει παρόλα αυτά και ένας άλλος τρόπος να επιδείξεις τις ισορροπιστικές σου δυνάμεις την κρίσιμη ώρα της μάχης. Πως; αγοράζοντας φυσικά το ελιξήριο ισορροπιστικής μάχης. Ένα δυνατό ελιξήριο που ενισχύει την ζημιά που προκαλείς με τα ξόρκια ισορροπίας σου στον αντιπαλο σου κατά 15% και ενισχύει επίσης την ευστοχία αυτών των ξορκιών κατά 10%. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι, μπορείς να αγοράσεις το ελιξήριο αυτό στην μισή τιμή! Από 300 κορώνες που κόστιζε, οι 150 ακούγονται πιο ελκυστικές. Δώσε όμως λίγη προσοχή σε αυτήν εδώ την λεπτομέρεια. Όπως μπορείς να θυμηθείς και από τα μαθήματα σου, τα ελιξήρια δεν έχουν μόνιμες επιδράσεις. Έτσι και αυτό το ελιξήριο έχει διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτών, δώσε λοιπόν μεγάλη προσοχή μην γυρίσεις ζαλισμένος από την μάχη σου.
3) Δεν σου αρέσει η ιδέα να γίνεις "ισορροπιστής" με αυτά τα τεχνάσματα αλλά θέλεις να έχεις στην ομάδα σου έναν ισορροπιστή; Αν οι φίλοι σου είναι απασχολημένοι μπορείς να αγοράσεις ακόλουθους αυτής της σχολής σε χαμηλότερες τιμές και εννοείται σε διάφορα επίπεδα, ανάλογα πάντα με την δυσκολία της μάχης σου.
4) Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι ο ιδιοκτήτης της ισορροπιστικής οικίας! Το σπίτι που θα πρέπει να έχει κάθε λάτρης ή θαυμαστής των ισορροπιστών. Πριν τις εκπτώσεις η κατοικία κόστιζε 100.000 χρυσό ή 10.000 κορώνες. Πλέον υπάρχει η επιλογή να αγοράσεις το σπίτι με 80.000 χρυσό ή 8.000 κορώνες, γερή οικονομία για το πουγί  σου σωστά;
5) Ο ρουχισμός είναι αρκετά σημαντικός δεν νομίζεις; έτσι ήρθαν στο κατάστημα αρκετά σετ ρούχων για τους ισορροπιστές μας μόνο. Μπορεί να μην έγινε έκπτωση σε αυτά αλλά αν σκεφτείς ότι πρώτον, αρκετά από αυτά τα ρούχα δεν υπάρχαν στο κατάστημα τόσο καιρό και δεύτερον ότι αν κάποιος ήθελε να αγοράσει τα ρούχα ξεχωριστά θα πλήρωνε αρκετά περισσότερες κορώνες. Ναι, τα σετάκια αυτά συμφέρουν και βολεύουν τους ισορροπιστές μεγαλύτερων επιπέδων.
6) Παραλίγο να ξεχαστεί η μείωση που έγινε στην τιμή του πακέτου "σετ κοσμημάτων ισορροπίας". Από 599 κορώνες πλέον μπορεί να γίνει η αγορά του με 499 κορώνες. Ίσως η διαφορά 100 κορωνών δεν είναι τόσο σημαντική. Το περιεχόμενο όμως του πακέτου αξίζει της προσοχή σου ανεξάρτητα της σχολής που ακολουθείς.
Αυτές λοιπόν ήταν οι αλλαγές που έγιναν στο κατάστημα κορωνών, ελπίζω να τις βρήκες βολικές!
Πριν φύγεις όμως από εδώ θα ήθελα λίγο την προσοχή σου για κάτι τελευταίο. Βλέπεις δεν ανέφερα τίποτα για τα αποτελέσματα της επίκλησης σωστά;
Κατά την διάρκεια της γιορτής αυτής λοιπόν επιδέξιοι ψαράδες έχουν την δυνατότητα να δείξουν το ταλέντο τους πιάνοντας τον μισοκαρχαρία. Ένα ψάρι ισορροπίας που κολυμπάει στα νερά της Μαγούπολης και μπορεί να πιαστεί με δόλωμα ισορροπίας δεύτερου επιπέδου. Σίγουρα το ψάρι αυτό δεν είναι κάποιο δυνατό πλάσμα όπως είναι για παράδειγμα η κρίση, όλοι παρόλα αυτά θα θέλαμε να είχαμε ένα καινούργιο και σπάνιο ψάρι στις κατοικίες μας,
Έτσι δεν είναι;

2 σχόλια: