13/7/16

Renders

Έχεις ποτέ σου νιώσει την ανάγκη να θες να δείξεις κάποιον αρχηγό της σπείρας σε κάποιον φίλο σου ή να φτιάξεις μια νέα υπογραφή ή εικόνα προφίλ στο φόρουμ αλλά δεν είχες το κατάλληλο υλικό;
Μην ανησυχείς ήρθες στο καταλληλότερο μέρος αυτού του κόσμου των μυστικών της μαγείας. Εδώ θα βρεις μια μεγάλη γκάμα επεξεργασμένων εικόνων που είμαι σίγουρος πως θα σου φανούν αρκετά χρήσιμα.
ΜΑΓΟΥΠΟΛΗ
Αν δεν βρήκες αυτό που ήθελες μην ανησυχείς, μπορούμε να σε βοηθήσουμε! Βρες το αντικείμενο ή τον μάγο που θα ήθελες να επεξεργαστούμε, τράβηξε την φωτογραφία σου μέσω του prt/scn όσο το δυνατόν πιο κοντά και καθαρά γίνεται. Την εικόνα ή τις εικόνες που τράβηξες μπορείς να τις στείλεις στην φόρμα μας.
Όταν οι εικόνες ληφθούν και επεξεργαστούν θα σταλούν πάλι σε εσένα μέσα στις επόμενες μέρες. Τέλος, όλες οι φωτογραφίες θα κατανεμηθούν και θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες ή καινούργιες συλλογές. Εννοείται από την στιγμή που συμμετέχεις σε αυτήν την δραστηριότητα θεωρείται δεδομένο ότι οι εικόνες που θα μας στείλεις θα δημοσιευθούν.
Τώρα για να έχουμε ένα καλό ερώτημα... που είναι οι φωτογραφίες σου είπαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου