16/9/16

Εξαργύρωση κωδικού

Ο κωδικός εξαργύρωσης για τα δώρα του πάρτι δόθηκε σήμερα από την επίσημη σελίδα facebook που χειρίζονται οι βοηθοί του αγαπημένου μας Διευθυντή Μερλ Αμβρόσιου.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αντιγράψεις τον κωδικό αυτό:
FDJW-RDYK-MTKG-EQAQ
Να συνδεθείς στην σελίδα του wizard101 και να τον επικολλήσεις επιλογή "Κωδικοί κουπονιών" της στήλη "Άλλα" στην διαχείρηση του λογαριασμού σου.
Αφού εξαργύρωσεις λοιπόν με επιτυχία τον κωδικό, μπορείς να απολαύσεις τα καλούδια που σου δόθηκαν αποδεχόμενος τα στην επιλογή δώρου που βρίσκεται στα αριστερά της οθόνης σου στην επόμενη σύνδεση σου στον κόσμο της μαγείας.
Πριν τελειώσω αυτό το άρθρο, μήπως θα ήθελες να κάναμε το θέμα λίγο πιο... ενδιαφέρον; τι θα έλεγες να ολοκληρώσεις μερικές αποστολές εδώ, στα μυστικά της μαγείας μέχρι τις 24 του μήνα; Η κύρια αποστολή είναι να γράψεις στην φόρμα επικοινωνίας τις εντυπώσεις για τα δώρα σου, σου φάνηκαν χρήσιμα; εντυπωσιάστηκες; ή περίμενες κάτι περισσότερο;
Η δευτερεύουσα σου αποστολή είναι να ανεβάσεις στη φόρμα επικοινωνίας μερικές εικόνες με τον μάγο σου φορώντας ή έχοντας γύρω σου μερικά ή όλα τα δώρα που έλαβες. Εννοείται μπορείς να ποζάρεις στην εικόνα μαζί με τους φίλους και τις φίλες σου, δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός αρκεί να γράψεις στα σχόλια της φόρμας τα ονόματα τους. Η αποστολή αυτή ως δευτερεύουσα είναι καθαρά προαιρετική, αν παρόλα αυτά την εκτελέσεις με επιτυχία, θα δεις τις εικόνες σου αναρτημένες σε άρθρο των μυστικών της μαγείας. 
Έτσι θα μπορέσουμε όλοι να τις θαυμάσουμε
Χρόνια πολλά!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου