7/9/16

Η εύρεση του χαμένου τόμου

Όπως σας ενημέρωσε η μάγισσα της παρέας μας Νάταλι έλειπα για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στα κρύα μέρη της Γκριζλοτόπιας με σκοπό να βρω και να επιστρέψω έναν από τους τόμους της  βιβλιοθήκης που μας είχαν παρασύρει οι τότε καταστροφικοί μαγικοί άνεμοι.
Σίγουρα η σημαντικότητα αυτού του τόμου ήταν μεγάλη, κάποιος από εμάς τους τρεις θα έπρεπε να έκανε το μεγάλο αυτό ταξίδι για να φέρει σε πέρας αυτή την αποστολή. Μην το πείτε στις συγγραφείς των μυστικών της μαγείας αλλά η αποστολή αυτή ήταν η τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσω παράλληλα τις διακοπές μου. Ίσως οι ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές να μην βρίσκονται στα κρύα μέρη των κόσμων μας. Η απελπισία όμως μερικές φορές αναπλάθει έννοιες και καταστάσεις, έχοντας λοιπόν την τέλεια δικαιολογία κατάφερα να ξεκουραστώ για μερικές μέρες.
Οι μέρες πέρασαν και σήμερα βρίσκομαι πίσω στο μικρό μου γραφειάκι, ανατρέχω στις παλιές μας σημειώσεις και τα στοιβαγμένα αρχεία, στο διάλειμμα μου παίζω με την μαγική μου πένα και με κάθε τρόπο προσπαθώ παράλληλα να ολοκληρώσω αυτό εδώ το άρθρο.
Ελπίζω όσο έλειπα η Νάταλι να σας κράτησε καλή παρέα, όπως φαίνεται ήρθε επίσημα η σειρά της να ξεκουραστεί χωρίς καμιά δικαιολογία και σκουτούρες στο μυαλό της. Όχι, μην με ρωτάτε δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό ημερών απουσίας της συγγραφέας μας... Το μόνο που ξέρω είναι πως με κάποιον τρόπο θα πρέπει να σας κρατώ απασχολημένους με νέα άρθρα και φυσικά να συνεχίσω τις προγραμματισμένες αλλαγές σε αυτό εδώ το μαγικό μέρος.
Κάπου εδώ τελειώνει επιτέλους αυτό εδώ το άρθρο, φαντάζομαι έδωσα αρκετή τροφή στην περιέργεια σας... ή μήπως όχι;
Καλό σας βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου