14/9/16

H γιορτή του wizard101

Εκτός από τις συνηθισμένες γιορτές σχολών, κάθε χρόνο στις 13 Σεπτέμβρη γιορτάζουμε όλοι εμείς οι μάγοι της Μαγούπολης μια μεγαλύτερη και σημαντικότερη γιορτή...
Πριν τις 13 Σεπτέμβρη του 2011 τα περισσότερα μέλη της Ελληνικής μας κοινότητας δεν είχαν καμιά απολύτως ιδέα για την ύπαρξη της μαγείας. Σαν σήμερα λοιπόν ο Διευθυντής Αμβρόσιος βρήκε μεγάλη μαγική ενέργεια στη χώρα μας και κατάφερε να ανοίξει μια μαγική πύλη ώστε να φέρει νέους μαθητευόμενους μάγους στη σχολή μαγικών τεχνών Ράβενγουντ της Μαγούπολης.
Σκοπός του ήταν και είναι να διδαχτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι τους τρόπους της μαγείας για να βοηθήσουν στην προστασία αυτής και ολόκληρης της σπείρας. Εκείνον το καιρό τα προβλήματα πίεζαν τις καταστάσεις... Κάπως έτσι εσύ και εγώ την "πατήσαμε", η πύλη μας μετέφερε στην Μαγούπολη. Κάναμε την εγγραφή μας στην σχολή, μάθαμε τα πρώτα μας ξόρκια και ξεκινήσαμε να λύνουμε τα προβλήματα που δημιουργούσαν μαγικά πλάσματα στους δρόμους της Μαγούπολης. Αργότερα γνωρίσαμε νέους μαγικούς κόσμους, μάθαμε νέα ξόρκια και πολιτισμούς. Όλοι μαζί περνούσαμε κάθε εμπόδιο και δυσκολία, είμαστε οι προστάτες της σπείρας, οι φύλακες της μαγείας.
Όλην αυτή την ανάμιξη γεγονότων γιορτάζουμε κάθε χρόνο στις 13 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσουμε να γιορτάζουμε κάθε χρόνο με πάρτι, δραστηριότητες, δώρα και εκπλήξεις. Επειδή πολύ απλά καταφέραμε για ακόμη μια φορά δούμε το φως της ημέρας και ναι... να σώσουμε το αγαπημένο μας σπίτι, την αγαπημένη μας σπείρα.
Χρόνια μας πολλά!
Πριν τηλεμεταφερθείς σε άλλο μέρος της σελίδας, μπορείς αν θες να ρίξεις μια ματιά στις εκπλήξεις και στον τρόπο που γιορτάσαμε τα γενέθλια του μαγικού μας κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου